fredag 17 september 2010

Världen strömmar av smuts, tomhet fyller den....

Karin Boye...

Imorgon fyller jag 40. Om jag får förbli frisk genom livet så kan man väl gissa sig till att det är halvlek nu.
Och jag som tycker att jag knappt ens börjat. Jag har ju inte ens listat ut vad jag vill göra när jag blir stor.

Jag brottas dagligen med min avsmak för mänskligheten.
Världen är en jävla kloak, det finns ingen godhet kvar nånstans längre. (Eller så har det kanske aldrig funnits...?)
Pedofiler, våldtäktsmän, terrorister med noll respekt för liv, empatilösa kräk överallt. En del av oss frossar i överflöd, andra ligger bland flugorna, livet rinner ur dom i takt med diarrén ur deras tarmar.

Män. Det är män. Jag vet att det är tabu att säga det. Men jag säger det nu. I versaler. DET ÄR MÄNNEN SOM FÖRPESTAR VÅR PLANET. Vad är det för fel på dom? Bedrivs det nån forskning på det?
Dom krigar, skövlar, penetrerar spädbarn tills deras tarmar går sönder, för in vapen i kvinnors slidor och avlossar skott, våldtar barn framför deras mödrar, beordrar kvinnor att inte synas, inte höras, trycker ner oss med allt vad dom har. Dom slår ihjäl två-åringar för att dom ser rädda ut, dom dödar mödrarna till sina barn för att dom har fräckheten att gå vidare i sina liv, dom mördar sina döttrar för att dom blev kära i fel man, dom stenar kvinnor för att dom blivit våldtagna, dom tycker att det är helt okej att pumpa ur sig i drogade tonåringar som tvingats till prostitution, dom tycker det är okej att flickorna gråter när dom köpt dom. Dom reflekterar inte nämvärt när barnet dom köpt i Thailand läcker avföring för att det är så trasigt utan kör in kuken och slappnar av tills det går för dom och lämnar barnet att dö.
Häromdagen fick jag veta att två tolvåriga pojkar utnyttjat en sexårig flicka sexuellt, vart är världen på väg?
Dom slåss, sparkar, ofredar, rånar och misshandlar gamla, svaga och sjuka, förnedrar och kränker.
Barn, kaniner, flickor, andra män - inga går säkra.

Dom är giriga, maktlystna, finns det inget krig på grund av religion eller andra motsättningar dom kan utkämpa så hittar dom på ett krig. Dom kan kriga när det gäller att sparka en patetisk liten boll i en nätbur, eller mot andra feta skägglurkar som kör exakt samma motorcyklar som dom själva. Dom har bara olika västar med olika namn på eller olika färg på sina svettiga syntet-tröjor. Moget.

Om det är nån medsyster som läser detta så frågar jag dig; har du blivit sexuellt ofredad av en man? Känner du någon väninna som blivit det?
Jag är ganska säker på att du kommer att svara ja och ja. Om vi vänder på steken - kan du tänka dig att våldta någon, att göra illa ett gråtande barn, att sparka någon i huvudet tills dom ligger alldeles stilla, att onanera framför någon, blotta dig, att tjejgänget gruppvåldtar en snubbe på efterfesten?
Nej, jag kunde väl tro det.

För några år sedan blev jag överfallen, jag kom i en situation där jag kunde rädda mig själv genom att trycka fingrarna i förövarens ögon. Men jag kunde inte. Jag klarade inte av att skada honom, inte ens när mitt liv stod på spel. En kvinna helar, inte skadar. Däremot skulle jag inte tveka att ha ihjäl någon som försöker skada mitt barn.

Och dom goda männen då? Dom är tysta. Det är nästan det värsta. Det tysta medgivandet. Det är bara kvinnor som gör sina röster hörda, männen tiger. Den enda jag stött på som vågar säga det osägbara är Ronnie Sandahl. Lite light men ändå.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/ronniesandahl/article7136043.ab

Snubblade av en slump in på nån film på nätet med titeln: "Man get fucked by horse and die". Är det kvinnor som spelat in nåt så sjukt??? Är det kvinnor som sitter och pullar sig själva maniskt till nåt så sjukt??? Va va VAAAAAA? VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ ER MÄN???? Bedrivs det nån seriös genforskning angående detta, kan man manipulera ut de sjuka jävla gener som gör er till såna monster???

Jag har satt en dotter till världen, hur fan ska jag skydda henne ifrån er sickos utan att ta ifrån henne illusionen om att det finns män som är härliga och goda...att kärleken är ren och fin, att vi behöver och kompletterar varandra? VA?

1 kommentar:

  1. Dessutom föds det väl hela tiden fler killar än tjejer. På förskolan leker tjejerna produktivt och utvecklande. Pojkarna måste ledas in i lekar med samarbete. Pojkarna vill överlag jaga varandra, skjuta med pistol (spadar) på andra, slåss och brottas. Ändå ser ju båda könen ofta på samma TV-program. Samtidigt beter sig nästan alla papporna precis som barnen (ja, det är tydligt var beteendet kommer ifrån) och springer omkring och jagar dem, uppmuntrar dem att slåss och brottas, och när sönerna är "klena" så säger flera pappor att de beter sig som flickor. Med det alltså sagt att vi kvinnor är en sämre ras...

    SvaraRadera